20 груд. 2019 13:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

139

0

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах


З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах

14 грудня у Вінниці запрацювала Новорічна пошта, аналогів якій в Україні немає. Затишний яскравий будиночок новорічної пошти розташували цього року на Європейській площі, поруч з Вежею.

Традиція облаштовувати пошту та писати листи до Миколая та Санта-Клауса вже третій рік підряд надає особливого шарму новорічно-різдвяним святкуванням, приваблюючи все більше й більше містян і туристів. Цього року департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, спеціально розробив для мешканців і гостей міста унікальні вінницькі марки, стильні листівки та крафтові конверти. А якщо відправити свої привітання за чотирма різними адресами за межі Вінниці, то в подарунок можна отримати ялинкову прикрасу – новорічну кульку.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах

Кожного дня привітний будиночок радо зустрічає малечу й тих дорослих, хто зберіг у собі дитину та не втратив віру в дива. Адже саме тут можна написати листа святому Миколаю або Санта-Клаусу зі своїми мріями, щоб він потрапив у надійні руки українських листонош.

Цього року до роботи Новорічної пошти долучився й департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, спеціально розробивши для мешканців і гостей міста унікальні вінницькі марки, стильні листівки та крафтові конверти, які полетять в усі куточки нашої країни. Усе це організатори надають безкоштовно.

Але головний сюрприз — новорічні кульки: ошатні ялинкові прикраси стануть чудовим подарунком найактивнішим відвідувачам, які відправлять свої привітання за чотирма різними адресами за межі Вінниці, запросивши всіх до «Міста ідей». Якщо вам бракує адресатів — реєструйтеся на сайті українських посткросерів Lystivochka.

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах - фото 2

«Сьогодні всесвітній рух з обміну листівками — посткросинг — набирає обертів, охоплюючи все більше країн і континентів. І саме під Новий рік всі ми прагнемо тепла та затишку, великих перетворень і маленьких чудес. В епоху ґаджетів, Інтернету й електронного листування «живий» конверт чи поштівка із душевними побажаннями перетворюється на справжнє маленьке диво, диво людяності та добра. Вінниця як місто єдиного у світі Музею української марки й унікального поштового штемпеля Happy Postcrossing плекає традиції паперової пошти, тому пропонуємо всім охочим привнести світлу нотку новорічного тепла та різдвяних радощів у життя рідних, друзів і навіть незнайомих співвітчизників», – зазначає директор департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені.

Розклад роботи Новорічної пошти: щодня з 16:00 до 20:30, окрім 31.12.2019 та 06.01.2020. Закриття: 10.01.2019 о 17:00.

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах - фото 3

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах - фото 4

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах - фото 5

З вінницької Новорічної пошти можна надіслати стильні листівки у крафтових конвертах - фото 6

Вінниця.info, фото з сайту ВМР