16 серп. 2010 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

23

0

За добу сховища ДАІ Вінницької області поповнились 300 літрами спирту

За добу сховища ДАІ Вінницької області поповнились 300 літрами спирту

Викрито два факти протягом доби


За добу сховища ДАІ Вінницької області поповнились 300 літрами спирту

Співробітники управління Державтоінспекцїї у Вінницькій області 15 серпня викрили два факти перевезення 300 літрів рідини з характерним запахом спирту.

Про це повідомляє прес-служба Управлінні Державтоінспекції у Вінницькій області.

За повідомленням, 15 серпня о 12.50 під час несення служби в м.Гайсин, працівниками Державтоінспекцїї м.Немирів зупинено автомобіль "БМВ-520", чорного кольору, під керуванням 61-річного пенсіонера, жителя м.Київ, який ігноруючи вимоги працівників міліції не зупинився.

В с.Степове водій на вимогу працівників міліції знову не зупинився після чого розпочалось його переслідування. Автомобіль зупинено в с.Краснопілка.

При огляді в багажнику виявлено близько 200 л прозорої рідини з характерним запахом спирту. Виявлене вилучено та направлено в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр ГУМВС на дослідження.

Того ж дня о 19.30 під час несення служби в с.Кунка, працівниками дорожньо-патрульної служби м.Немирів зупинено автомобіль "ГАЗ-3110", під керуванням 47-річного жителя м. Гайсин, який відмовився на прохання інспектора оглянути салон автомобіля.

Після виклику слідчо-оперативної групи гайсинського райвідділу ГУ МВС і під час огляду салону, в автомобілі виявлено біля 100 літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту.

Дану речовину вилучено та направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

 

ВИННИЦА.info


0
0