22 верес. 2020 14:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

115

0

За ґрати до 8 років: у Тульчині затримали 36-річну закладницю амфетаміну

За ґрати до 8 років: у Тульчині затримали 36-річну закладницю амфетаміну

Від будь-яких пояснень вона відмовилась


За ґрати до 8 років: у Тульчині затримали 36-річну  закладницю амфетаміну

До восьми років ув’язнення загрожує 36-річній мешканці міста Тульчин на Вінниччині. Жінку затримали за розповсюдження амфетаміну. Протиправні дії зловмисниці оперативники документували протягом чотирьох місяців.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«21 вересня під час чергового продажу наркотичної речовиниоперативники затримали 36-річну жительку м. Тульчин. Протиправні дії зловмисниці оперативники документували протягом чотирьох місяців. У її помешканні слідчі вилучили речові докази, що свідчать про систематичне заняття забороненою діяльністю, а саме амфетамін, електронні ваги, поліетиленові пакетики з залишкаминаркотичної речовини та інше», - йдеться у звернені.

Як розповів начальник Тульчинського відділення поліції Василь Костишен, під час проведення оперативних заходівна вулиці Леонтовича працівники поліції затримали зловмисницю, яка збула пакетик амфетаміну невідомому чоловіку.

«Під час огляду помешкання правопорушниці поліцейські вилучили наркотичний порошок, який відправили на експертизу. За наявною інформацією наркотичні засоби зловмисниця систематично продавала постійним покупцям, а також розповсюджувала шляхом закладок», - зауважують в поліції.

Зловмисницю затримали в процесуальному порядку.

«Від будь-яких пояснень вона відмовилась. Слідством готуються матеріали для оголошення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченогоч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) а також обранні запобіжного заходу», - додають правоохоронці.

За незаконний збут наркотичних засобів їй загрожує до 8 років ув’язнення.

Вiнниця.info