20 лип. 2020 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

70

0

За липень понад 9 тисяч вінничан отримали муніципальну доплату

За липень понад 9 тисяч вінничан отримали муніципальну доплату

В середньому, розмір муніципальної доплати в липні склав 356 гривень


За липень понад 9 тисяч вінничан отримали муніципальну доплату

У Вінниці розробили антикризову програму підтримки громади, за якою соціально-незахищеним вінничанам з липня по грудень виплачуватимуть муніципальну доплату. Так, за 20 днів поточного місяця допомогу перерахували 9359 мешканцям. В середньому, розмір муніципальної доплати в липні склав 356 гривень.

Про це у Фейсбук повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Як я анонсував, вінничани почали отримувати перші муніципальні доплати. За липень допомогу перерахували 9359 мешканцям нашої громади. На банківських рахунках кошти вже є у 7 377 осіб. До кінця місяця матимуть її і 1982 вінничан, які отримують пенсії та інші види державної допомоги через Укрпошту. Про виплату муніципальних доплат за рахунок бюджету міста людей інформують через СМС.

В середньому розмір муніципальної доплати у цьому місяці склав 356 гривень. Тим, хто ще дооформлює документи, виплатимемо допомогу у серпні – одразу за 2 місяці.

У кризу найголовніше підтримати людей. І саме соціальний блок нашої муніципальної антикризової програми «Вінничани важливі» спрямований на те, щоб потурбуватися про найбільш незахищених. Такі виплати передбачені до кінця року», – пише мер.

За липень понад 9 тисяч вінничан отримали муніципальну доплату

Нагадаємо, таку доплату будуть отримувати 14 тисяч вінничан. Вона буде призначена малозабезпеченим вінничанам, які мають мінімальну пенсію або державну допомогу в розмірі менше 2000 грн. Для вінничан, які виховують дітей з інвалідністю до 18 років (підгрупи «А») доплата складе 500 грн.

24 мільйони гривень підуть на допомогу для тих мешканців громади, які мають пенсію чи іншу державну виплату, меншу за 2100 гривень.

Вінниця.info