20 верес. 2021 10:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

98

0

За минулу добу на дорогах Вінниччини травмувалось четверо людей

За минулу добу на дорогах Вінниччини травмувалось четверо людей

Серед травмованих є неповнолітня дівчина


За минулу добу на дорогах Вінниччини травмувалось четверо людей

Дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінницькому, Жмеринському районах та в м. Вінниці. З травмами різного ступеню важкості до медичних закладів потрапили четверо людей. Серед травмованих є неповнолітня дівчина. Слідством розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Аварія у Вінниці сталась на перехресті вулиць Келецької та 600-річчя близько першої години ночі.

За попередньою інформацією слідства, 35 – річний вінничанин, керуючи іномаркою Nissan, допустив наїзд 16 – річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті автопригоди неповнолітня госпіталізована до дитячої лікарня.

За минулу добу на дорогах Вінниччини травмувалось четверо людей

Ще одна аварія сталась у селі Дяківці Вінницького району близько 01.40 години. 25 - річний водій «ВАЗу», не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іномаркою Subaru. Внаслідок аварії кермувальник «ВАЗу» та 43 – річна пасажирка іномарки госпіталізовані до медичного закладу.

У Жмеринському районі близько 19.40 години 31 – річний водій Lada, рухаючись по ґрунтовій дорозі, не впорався з керуванням транспортного засобу, у результаті чого його автомобіль перекинувся. Кермувальник госпіталізований до районної лікарні. Поліцейські його освідували за допомогою «Драгера». У його організмі виявлено 1.6 проміле алкоголю.

За минулу добу на дорогах Вінниччини травмувалось четверо людей - фото 2

За усіма фактами автопригод слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

За минулу добу на дорогах Вінниччини травмувалось четверо людей - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції