16 січ. 2020 12:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

92

0

За сприяння Вадима Кудіярова відкрили сучасний дитячий комплекс

За сприяння Вадима Кудіярова відкрили сучасний дитячий комплекс

З нагоди відкриття нового сучасного ігрового комплексу по вул. 1-й проїзд Чехова, 30 відбулося дитяче свято.


За сприяння Вадима Кудіярова відкрили сучасний дитячий комплекс

З нагоди відкриття нового сучасного ігрового комплексу по вул. 1-й проїзд Чехова, 30 відбулося дитяче свято. Близько сотні дітлахів розважали казкові персонажі, які проводили цікаві конкурси та рухливі ігри. Кожен учасник свята отримав подарунок.

Діти та їхні батьки дуже задоволені тим, що тепер є чим зайняти малечу на власному подвір’ї.

– Зручно, що на місці занедбаного ігрового майданчика облаштували сучасний, дуже красивий. Адже мені із півторарічною дитиною було ніде гуляти. Раніше тут знаходилися кілька розвалених гойдалок, якими було нереально користуватися, – каже Лілія Макарчук.

Ігровий комплекс складається із різноманітних гойдалок, ігрового комплексу, тренажерів, лавочок та блоків, де можуть бути задіяні діти із обмеженими можливостями. Також є стенд з елементами мови жестів, який можна використовувати для спілкування із глухонімими. А люди, які прикуті до інвалідного візка мають можливість підіймати штангу та кидати м’яча у баскетбольне кільце.

– У останні роки на кожному ігровому майданчику ми обов’язково облаштовуємо елементи, які можуть використовувати діти із обмеженими можливостями, – сказав присутній на відкритті об’єкту директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик. – Взагалі протягом 2019 року у Вінниці побудували чотири нових дитячих майданчики.

На облаштування майданчика по вул. 1-й проїзд Чехова, 30 пішло 817 тисяч гривень із міського бюджету.

– Протягом тривалого часу дитячі і спортивні майданчики облаштовуємо шляхом співфінансування. 70 % коштів – із міського бюджету, решта – мешканців. Але майданчик по вул. 1-й проїзд Чехова, 30 був побудований за підтримки міського голови та депутата міської ради виключно за бюджетні кошти, – повідомив директор департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман.

Депутат міської ради Вадим Кудіяров розповів про стратегію розвитку свого мікрорайону.

– В її рамках поетапно створюємо та покращуємо інфраструктурні об’єкти, які необхідні для підвищення якості життя мешканців. Це дороги, сквери, дитячі майданчики тощо. Адже багато питань у роботі депутата міської ради значною мірою пов’язано із розвитком інфраструктури на окрузі. Поступово, невеликими кроками, ми робимо наш мікрорайон краще, – прокоментував Вадим Кудіяров. –

Пан Кудіяров звернув увагу, що на вул. 1-й проїзд Чехова мешкає багато родин із дітьми.

– Чимало вінничан прийшли на свято із нагоди відкриття майданчика, що красномовно засвідчило про важливість цього об’єкту. Дякую міському голові Сергію Моргунову та керівникам профільних міських департаментів за спільну роботу щодо створення нової локації для відпочинку мешканців мого округу. Адже всі роботи були виконані за кошти міського бюджету. Сподіваємося, що мешканці будуть цінувати і берегти цей та інші сучасні інфраструктурні об’єкти, – додав він.

За сприяння Вадима Кудіярова відкрили сучасний дитячий комплекс

За сприяння Вадима Кудіярова відкрили сучасний дитячий комплекс - фото 2

За сприяння Вадима Кудіярова відкрили сучасний дитячий комплекс - фото 3

Прес-служба депутата Вінницької міської ради Вадима Кудіярова