30 верес. 2010 10:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

38

0

За три доби гриби вполювали шістьох вінничан

За три доби гриби вполювали шістьох вінничан

Усі постраждалі госпіталізовані у лікарні з діагнозом отруєння грибами


За три доби гриби вполювали шістьох вінничан

У Вінницькій області протягом 27-29 вересня 2010 року грибами отруїлось шість вінничан

Про це повідомляє прес-служба ГУМНС у Вінницькій області.

За повідомленням, 27 вересня в Замостянському районі м Вінниці сталося два випадки отруєння грибами: приблизно о 9 годині 35-річна громадянка, яка проживає по вулиці Чорновола, отруїлась грибами, які вона зібрала та приготувала напередодні.

Також 27 вересня о 16 годині 75-річний та 43-річний громадяни, які проживають за адресою вул. Енгельса також отруїллись грибами, які вони зібрали та приготували напередодні.

Постраждалі були госпіталізовані у лікарню, де їм надано меддопомогу.

28 вересня 81-річна жителька смт. Томашпіль в місцевому лісі назбирала гриби, після вживання яких відчула запаморочення, нудоту. Швидкою допомогою вона була доставлена в Томашпільську центральну районну лікарню.

Протягом 29 вересня сталось ще два випадки отруєння вінничан грибами.

60-річна пенсіонерка жителька м. Гайсин 29 вересня вранці назбирала опеньків в лісі біля села Крутогорб Гайсинського району. За її словами збираючи їх, вона була впевнена, що вони їстивні. В 11 годині жінка вжила гриби, а о 15 годині стала почувати себе погано та викликала швидку допомогу, якою була доставлена у реанімаційне відділення Гайсинської центральної районної лікарні.

Також 29 вересня відділенням швидкої допомоги з гострим отруєнням грибами була доставлена в першу міську лікарню 27-річна вінничанка, яка проживає по вулиці Корнійчука. На даний час постраждала знаходиться в реанімації, її стан стабільно важкий.

 

ВИННИЦА.info


0
0