7 груд. 2021 09:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

189

0

За Вінницею на Тяжилівському колі знову фура «лягла» на бік. Відео

За Вінницею на Тяжилівському колі знову фура «лягла» на бік. Відео

Причіп та кабіна водія перекинулися на металеві відбійники вздовж узбіччя


За Вінницею на Тяжилівському колі знову фура «лягла» на бік. Відео

Пізно ввечері 6 грудня, у Вінниці, Тяжилівському колі, з дороги злетів ваговоз. Причіп та кабіна водія перекинулися на металевий відбійник вздовж узбіччя. Як повідомили редакцію Вінниця.info у Патрульної поліції Вінницької області, у цій дорожньо-транспортній пригоді обійшлося без постраждалих.

«Водій вантажівки «ДАФ», рухаючись дорогою, не обрав безпечної швидкості та не врахував дорожні обставини. У наслідок чого зіткнувся з відбійником. Потім машину перекинуло на бік. Машина отримала технічні пошкодження з матеріальними збитками. На водія склали протокол за вчинення ДТП за статтею 124 Адміністративного кодексу України», - прокоментували нашим кореспондентам патрульні поліцейські.

Нагадаємо, на минулому тижні, вранці 3 грудня на окружній в напрямку Турбова. перекинулась автоцистерна з аміаком, але витоку небезпечної хімічної речовини не сталось. Як стало відомо Вінниця.info, водій вантажівки перевозив до Хмельницького 18 тонн аміаку. На напрямку у бік Турбова, не впорався з керуванням.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео з соціальних мереж.

title