9 берез. 2021 17:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

110

0

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину

Поліцією розпочато 3 кримінальних провадження та складено 108 адмінматеріалів


За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину

За три дні на території міста Вінниці та області поліцейські провели перевірки нічних клубів, кафе, ресторанів та інших закладів відпочинку щодо дотримання ними запроваджених карантинних правил. Поліцією розпочато 3 кримінальних провадження та складено 108 адмінматеріалів.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, під час перевірки мобільні групи поліцейських виявили три нічних розважальних заклади в м. Вінниці, які працювали всупереч запровадженим карантинним заборонам. Закладам громадського харчування дозволено працювати до 24-ї години, а розважальні заклади з організацією дозвілля на час карантину мають бути закритими.

Неодноразово з адміністраторами цих закладів проводилась роз’яснювальна робота щодо необхідності дотримання карантинних заборон, складались адміністративні матеріали, штрафні санкції за які складають від 17 до 34 тисяч гривень. Цього разу за фактами виявлених порушень трьома розважальними закладами слідчими розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 325 ККУ (порушення санітарних правих і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Ця стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

У рамках відкритих кримінальних проваджень в цих закладах працівники поліції вилучили кальяни, алкоголь, акустичну апаратуру та інші предмети й обладнання, за допомого якого організовували для відвідувачів дозвілля.

У нічному клубі в центрі міста після півночі перебувало близько двох сотень людей без індивідуальних засобів захисту. З адміністрацією цього закладу неодноразово проводилась роз’яснювальна робота, понад 20 складених адміністративних протоколів направлені на розгляд суду. Аби припинити протиправні дії адміністрації закладу, слідством розпочато кримінальне провадження.

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину - фото 2

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину - фото 3

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину - фото 4

За вихідні на Вінниччині поліцейські виявили більше сотні порушень правил карантину - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото зі сторінки поліції