30 жовт. 2019 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

81

0

За викрадений автомобіль вінничанин проведе 5 років у в’язниці

За викрадений автомобіль вінничанин проведе 5 років у в’язниці

На Вінниччині суд призначив покарання чоловіку, який у липні цього року викрав автомобіль ВАЗ – 21074 з подвір’я місцевого жителя


За викрадений автомобіль вінничанин проведе 5 років у в’язниці

На Вінниччині суд призначив покарання чоловіку, який у липні цього року викрав автомобіль ВАЗ – 21074 з подвір’я місцевого жителя. Зі слів підсудного, він перебував у стані алкогольного сп’яніння, проходив повз будинок і помітив на подвір’ї авто. Двері тоді виявилися незачиненими, ключі знаходилися в замку, тому чоловік вирішив цим скористатися і поїхав додому.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

27 липня гніванські поліцейські затримали 25-річного жителя с. Селище за підозрою у викраденні транспортного засобу. Потерпілий залишив автомобіль на подвір’ї з ключами в замку запалювання.

Зі слів підсудного, будучи напідпитку, він проходив повз будинок потерпілого та помітив машину. Двері виявились не зачиненими, а ключі знаходились у замку. Скориставшись цим, чоловік вирішив доїхати додому.

Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Під час судового засідання підсудний провину визнав.

Згідно з вироком суду, зловмисника визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років 4 місяці.

Вінниця.info