22 трав. 2020 15:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

69

0

Загубив пса, але отримав протокол – на Пирогова пішохода з собакою, який перебігав дорогу в невстановленому місці, збило таксі

Загубив пса, але отримав протокол – на Пирогова пішохода з собакою, який перебігав дорогу в невстановленому місці, збило таксі

Чоловік травм не отримав, на нього склали постанову за перехід дороги в невстановленому місці


Загубив пса, але отримав протокол – на Пирогова пішохода з собакою, який перебігав дорогу в невстановленому місці, збило таксі

22 травня близько 12-ї години на вулиці Пирогова неподалік зупинки «Електромережа» місцевий житель з собакою, який переходив дорогу в невстановленому місці, потрапив під колеса «ЕКО ТАКСІ». Чоловік внаслідок зіткнення серйозних тілесних ушкоджень не отримав, а його такса в момент аварії втекла. Пішохід та водій таксі між собою домовилися, тому патрульні не реєстрували факт ДТП, але лише винесли на пішохода постанову про перехід в невстановленому місці.

«Виїжджав наш патруль, але по приїзду на місце події факт ДТП з потерпілими не підтвердився. Обидві сторони дійшли між собою згоди взаємної згоди, вони один до одного скарг чи претензій не мали, тобто від реєстрації ДТП вони відмовились, але на пішохода наші працівники патрульної поліції склали постанову за частиною 127-ою адмінкодексу. Це саме перехід дороги в невстановленому місці», – розповіли журналісту Вінниця.info в пресслужбі патрульної поліції.

Як видно на відео, яке опублікували вінничани на YouTube, домашній улюбленець пішохода теж не постраждав і в момент аварії втік у невідомому напрямку.

Довідково

Стаття 127 Кодексу про адміністративні порушення «Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин».

Непокора пішоходів сигналам регулювання дорожнього руху, перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, невиконання інших правил дорожнього руху тягнуть за собою попередження або накладення штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 гривня).

Ті самі порушення, вчинені особами, які перебувають у стані сп'яніння тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (136 гривень).

Порушення, що спричинили створення аварійної обстановки - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 гривень) або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.


Нагадаємо, раніше у Вінниці чоловік на швидкості в’їхав в ряд припаркованих автомобілів. Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав.

Вінниця.info, відео – з YouTube-каналу «ДТП-НАРУШЕНИЯ ВИННИЦА»

title