28 трав. 2020 17:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Інтерв'ю
0

269

0

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі

Ольга Мельник розповіла про закулісся проекту


Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі

Двічі фіналістка відомого українського співочого шоу «Голос» Ольга Мельник поділилась з читачами Вінниця.info закулісним життям проекту. Що насправді відбувається по ту сторону екрану? Скільки людей працює на проекті? Де відбуваються зйомки, в яких умовах? Хто створює образ учасників «Голосу» та інше. Окрім того, ми розпитали вінницьку співачку про роботу з Тіною Кароль і підготовку до фіналу на карантині, дружбу з іншими учасниками та плани на майбутнє. Про все це, трохи з ностальгією, але й з радістю розповіла Ольга Мельник.

Отже, наскільки відрізняється те, що бачимо ми з екранів, від того, що відбувається на знімальному павільйоні «Голоса»?

- Ну звичайно ж, ви бачите вже красиву обгортку цукерки, над якою працює дуже багато людей. Але начинка, то дійсно найцікавіше. Я наприклад, обожнюю закулісся, там завжди дуже потужна концентрація творчості і таланту. І різниця між тим, що бачать глядачі з екранів і тим, що бачимо ми дуже велика. Бути в павільйоні і бачити на власні очі як працюють учасники, як створюються номера, як готуються образи, як ми один одного підтримуємо і бути частинкою цього, - це безцінно й щось неймовірне! Але це не означає, що те, що ви бачите щось несправжнє, чи фантастичне (мається на увазі фантастика, як жанр – ред.). Ви ж відчуваєте, скільки душі в «Голосі». Ми артисти, тренуючись під час репетицій, сублімуємо всю енергію на вас і в підсумку ви отримуєте неймовірне шоу!

На питання скільки людей задіяно у «виготовлені» такого проекту, Ольга відповіла, що їй навіть не вдалось всіх в обличчя запам’ятати, не те, що їхні імена.

- Команда «Голосу» велика. З багатьма не вдалось навіть познайомитись. Але те, що ці люди були і що всі вони важлива ланка в структурі проекту, це точно. Як мені здалось, на самому початку найголовніші там монтажери сцени. Хоча там у кожного своя важлива роль. З нами працювали десятки операторів, режисерів, сценаристів, стилістів по одягу, візажистів, педагогів по вокалу... Обов’язково в павільйоні присутні лікарі, бо раптом комусь стане зле. Працюють з учасниками і психологи. Вони налаштовують артистів на виступи, допомагають зняти напругу, вислуховують переживання і т.д. Я, до речі, один раз теж спілкувалась з психологом «Голосу країни». Це дуже мила і чуйна жінка. Звичайно на зйомки приходять і продюсери проекту і треба зізнатись їх там теж... ну, не один, то точно, – сміється Ольга. – Всі ці люди висококласні професіонали своєї справи. І на проекті ти відчуваєш себе частиною чогось грандіозного!

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі

Зйомки «Голосу» відбуваються у найпопулярнішому двоповерховому павільйоні ВДНГ.

- Павільйон достатньо великий за розмірами. Там тепло, ніхто не мерзне. Ми всі «тусимо» більшість часу на другому поверсі, там відбуваються репетиції. А на першому, - годують учасників. Годують смачно, до речі. Також на першому поверсі знаходиться сцена. Взагалі павільйон просторий настільки, що без проблем вдається усамітнитись. Навіть при такій кількості людей.

Глядачам проекту щовихідних показують одну серію «Голосу». Але, якщо бути уважним, то можна помітити, що 4 тижні нам показують однаково одягнених зіркових тренерів. Тому ми поцікавились в Олі, як довго знімають одну програму чи етап.

- Кожен етап знімався по-різному: один швидше, інший – довше. Взагалі-то, знімають, як правило, два дні одну програму. Тобто серія на 1,5 години, яку ви бачили щонеділі, знімалась, переважно протягом двох днів. Нокаути вам показували 4 тижні, через карантин. Раніш такого не було. А ось «сліпі прослуховування» знімають 4 дня підряд.

Ольга Мельник розповідає, що на проекті працюють стилісти, які на «сліпі прослуховування» схвалюють власний одяг учасників, на наступні ж етапи стилісти повністю готували образи артистів.

- Стилісти, якщо їм не подобається одяг учасників на найпершому етапі - «сліпих прослуховуваннях», то вони підбирають їм інший зі своїх колекцій. Моя сукня, поверх якої я одягла тонкий тренч, підійшла для виступу. А далі ви вже бачили мене в сукнях, які підбирали мені стилісти проекту.

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі - фото 2

До фінального виступу Ольга Мельник, як і всі фіналісти «Голосу», через «коронавірусний» карантин, готувалась вдома. З тренеркою Тіною Кароль зв’язувалась через відео-зв’язок декілька разів на тиждень: разом співали, обговорювали концертний номер...

- Чесно кажучи, я коли дізналась, що карантин поставив нас в такі умови, то подумала, що буде важко. Але ні. Я адаптувалась до нових умов дуже швидко. Тіна Кароль була на зв’язку, за потреби, практично цілодобово. І це, насправді, дуже відповідально з її сторони. Вона реально завжди хвилювалась за учасників своєї команди і завжди була поруч, хоч і була далеко!

Яка насправді Тіна Кароль. Чи відповідає той образ зірки, який нам подають з екранів дійсності?

- Тіна це неймовірно приємна людина! Коли ми працювали, то вона - чітка, вимоглива професіоналка. А от коли ми не репетирували, - це «хохотушка», з прекрасним почуттям гумору. Вона завжди скаже приємне слово, підтримає, бо вміє знайти спільну мову з кожним! Тіна, безумовно, непроста, іноді навіть складна для сприйняття. Але якби вона такою не була, не добилася б свого приголомшливого успіху!

Після завершення проекту, Ольга Мельник продовжує спілкуватись з учасниками проекту. Каже, що здебільшого спілкування відбувається через соцмережі. Однак, називати конкретні імена, з ким продовжує підтримувати зв’язок, Оля відмовляється.

- Цей сезон не схожий ні на один попередній. Це правда! Мені є з чим порівняти, тому повірте. У цьому сезоні було дійсно багато талантів і самобутніх артистів. Спілкуюся я реально з багатьма. Перераховувати не буду, ті з ким я спілкуюся, про це знають. Але їх дійсно чимало. Життя моє збагатилось на класні і дуже приємні знайомства.

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі - фото 3

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі - фото 4

Після проекту популярність вінницької співачки зросла ще більше. Про неї знімали сюжети центральні та місцеві канали, про неї пишуть сайти та газети, а кількість підписників в інстаграмі росте щогодини. Її шанувальники присвячують їй вірші, співають її авторські пісні, малюють її портрети. В коментарях дівчиною захоплюються...

- Цього разу проект мені дав багато, але найголовніше - це глядачів! Моїх слухачів, які мене відчувають! А ще в цьому сезоні я остаточно усвідомила чого варта! Прийшовши на «Голос 10», я вже знала чого хочу, а це дуже важливо. Раніше це не було так яскраво виражено. Люди готові мене чути, слухати і найголовніше, що людям я відгукуюся і відгукується моя творчість!

Зараз співачка Ольга Мельник продовжує втілювати свої творчі плани. День її розписаний похвилинно, не зважаючи на карантин. Вона пише нову музику, знімає для своїх фанатів відеоролики, тішить своїх інстаграмних підписників каверами на відомі світові хіти і має грандіозні плани майбутнє.

- Наразі пишеться саунд ( це означає - майже готові) трьох пісень. Трохи все затримується, так як карантин дає про себе знати, а отже, потрібно трохи почекати. Але чекайте на багато творчості! Я вриваються в цей світ новою і я знаю чого хочу! А головне, - я віддаватиму вам і надихатиму вас, мої слухачі! Слідкуйте, все буде дуже скоро!!!

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі - фото 5

Закулісся «Голосу країни»: фіналістка талант-шоу, вінничанка Ольга Мельник розповіла про те, чого не бачать глядачі - фото 6

Раніше редакція Вінниця.info, писала, що вінничанка 24-річна Ольга Мельник стала учасницею десятого проекту «Голос країни». Потім Ольга потрапила до прямих ефірів шоу «Голос країни». Дівчина виконала пісню «Human» – Rag-N-Bone Man. Після виступу Тіна Кароль не змогла стримати сліз.

Вінниця.info, фото Ольги Мельник