23 черв. 2016 12:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

185

0

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники

 ТРЦ «Мир» не відкриють у липні 2016 року


Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники

 Торгівельно-розважальний центр «Мир» не відкриють у липні 2016 року, як вказано у проекті. Про це повідомили у інформаційному центрі забудовника.

«Завершення робіт буде не раніше третього-четвертого кварталу. Але про дати ми не можемо вам сказати, бо якщо вкажемо, цілком можливо, що у ті числа ще не буде відкриття. Тим паче, що ще потрібно буде робити дозвільну документацію», - сказала консультант ТРЦ. 

Будівництво на території колишнього кінотеатру «Мир» розпочалося у жовтні 2014 року. Замовник забудови ТОВ «Південний Буг». Підрядником робіт виступає ТОВ «Будівельно-монтажна фірма «Вектор».

Менеджери з продажу рекламних площ з вересня 2013 року шукають фермерів та власників роздрібного бізнесу, які будуть торгувати м'ясо-молочними продуктами та одягом на території торгівельного центру. «Незабаром відкриється новий торгівельний центр, де буде 100 продуктових магазинів від фермерів», - повідомляють у інтернет-оголошеннях менеджери. 

За проектом будівництва торгівельний центр далекий за настроєм від кінотеатру «Мир», що працював на тому місці. На перший погляд, жителям мікрорайону Вишенька помітні площі, які зайняла забудова – місцева влада передала разом з будівлею ще 0,8 га землі поруч з кінотеатром, а також будівельні паркани відібрали шматок зеленої зони біля житлового будинку по Келецькій, 59, а також захопили територію колишнього фонтану. Нова будівля буде в 2,5 разів більша за попередню. Вартість робіт у 2012-му році оцінювали в суму від 12 млн грн..

Привілеєм старого широкоформатного кінотеатру «Мир» був великий кінозал на кількасот місць. Тепер присутність кінотеатру у забудові передбачено, але він буде містити невеликі зали місткістю максимум по сто місць, кінотеатр не буде мати окремого холу та входу з вулиці, буде розташований на другому поверсі над м’ясним та молочним павільйонами. На третьому поверсі буде розташована парковка для автомобілів.

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники 

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 2 

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 3

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 4

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 5

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 6 

Фотографії до реконструкції

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 7 

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 8 

Запланованого в липні відкриття ТРЦ «Мир» не буде – вінницькі забудовники - фото 9

ВИННИЦА.info