15 січ. 2020 12:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

76

0

Защедрували: на Вінниччині підлітки з хати викрали понад 2 тисячі доларів і музичну колонку

Защедрували: на Вінниччині підлітки з хати викрали понад 2 тисячі доларів і музичну колонку

Після крадіжки хлопці взяли такі та поїхали до готелю, а гроші «спустили» на власні потреби та нові мобільні телефони


Защедрували: на Вінниччині підлітки з хати викрали понад 2 тисячі доларів і музичну колонку

14 січня у Барському районі працівники Вінницького відділення поліції затримали двох підлітків віком 15 та 17 років, які викрали з будинку мешканки села Якушинці 2 500 доларів та музичну колонку.

Сталося це у Щедрий вечір, 13 січня. Після цього хлопці взяли такі та поїхали до готелю, а гроші «спустили» на власні потреби та нові мобільні телефони.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

13 січня до Вінницького відділення поліції з заявою про крадіжку звернулась жителька с. Якушинці. З будинку потерпілої невідомі особи викрали 2 500 доларів США та музичну колонку.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Олександр Яворський, на місці злочину слідчо-оперативна група вилучила речові докази, за якими протягом доби оперативники встановили та у Барському районі затримали правопорушників. Ними виявились 15 та 17-річні підлітки, один з яких притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та незаконне заволодіння автотранспортом. У будинок потерпілої хлопці потрапили шляхом пошкодження вікна.

Після вчинення злочину правопорушники на таксі поїхали у Бар, де винайняли готель. Гроші витратили на власні потреби та нові мобільні телефони.

Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 6 років. Наразі вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вінниця.info