8 лип. 2015 13:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

107

0

Заступник губернатора очолив вінницьку «Солідарність» Порошенка

Заступник губернатора очолив вінницьку «Солідарність» Порошенка

 Гижко очолив Вінницьку територіальну організацію партії «Солідарність»


Заступник губернатора очолив вінницьку «Солідарність» Порошенка

 Перший заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко очолив Вінницьку територіальну організацію партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка». За відповідне рішення одностайно проголосували делегати обласної партійної конференції 8 липня.

Про це інформує прес-служба ВТО партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка».

Із часу заснування територіальну організацію очолював народний депутат України Іван Мельничук. За його словами, він написав заяву про складення повноважень голови організації.

«Я повністю віддаюся роботі у Верховній Раді. Намагаюся не пропускати жодного засідання парламенту та комітету, у якому працюю. Я й надалі буду разом із вами працювати над розбудовою партії, завжди підставлю своє плече. Однак очолювати організацію повинна людина, яка має можливість щодня з вами спілкуватися, за потреби оперативно вирішити гострі питання на місці», - сказав Іван Мельничук, звертаючись до делегатів конференції.

Народний депутат України Олексій Порошенко вніс на розгляд делегатів кандидатуру, яку запропонувала рада партії на посаду голови територіальної організації. Він зазначив:

«Андрія Гижка в області не асоціюють із жодною політичною силою, хоча він бере активну участь у розбудові соціально-економічного розвитку Вінниччини. Він здатний вистояти у складних умовах і виконати ті завдання, які стоять перед територіальною організацією».

За словами Андрія Гижка, він значні сподівання покладає на плідну співпрацю з районними партійними організаціями: «Важлива не кількість, а якість членів організації. Ми маємо говорити не тільки про розбудову партії, а й про політичну відповідальність партії», - сказав він.

Для довідки. Андрій Гижко закінчив у 1999 році Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, у 2000 році - Міжрегіональну Академію управління персоналом, у 2007 році - Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. З 2000 року працював на різних посадах у Вінницькій ОДА. З 2006 року очолював Головне управління економіки ОДА. Із серпня 2014 року – перший заступник голови ОДА.

ВИННИЦА.info