12 берез. 2015 09:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

90

0

Заступник мера Вінниці пішов на підвищення – в апарат Верховної Ради

Заступник мера Вінниці пішов на підвищення – в апарат Верховної Ради

 На посаду "окремого" першого заступника апарату ВР призначено Володимира Слишинського


Заступник мера Вінниці пішов на підвищення – в апарат Верховної Ради

 З 11 березня в апараті Верховної Ради введена нова посада. Крім першого заступника апарату, керуючого справами, створений пост «окремого» першого заступника. Судячи з усього, він буде більш вагомим. На цю посаду призначено вінничанина Володимир Слишинського.

Зазначимо, раніше В. Слишинський багато років працював на посаді заступника міського голови Вінниці, курирував юридичну сферу виконкому і міськради. На цю посаду він прийшов невдовзі після обрання у 2005-му мером Володимира Гройсмана. За десятиліття роботи Володимир Іванович не раз відзначився нестандарним вирішенням багатьох спірних питань.

Приміром, коли колишній Будинок побуту в центрі Вінниці зайняли якісь охоронці приватної макіївської структури, він разом з міліцією пішов його «звільняти». В бійці йому нібито зламали руку. Як пізніше зізнався чиновник, перелому не було, але гіпс на кінцівки магічним чином допоміг повернути громаді міста приміщення, в якому пізніше розмістилося міськБТІ. З іншого боку, вмів так вибудовувати позицію міста у суді, що «вигравав» багато справ.

Що стосується призначення на нову посаду, то, як пояснив «РЕАЛу» Володимир Слишинський, сфера його діяльності поки чітко не визначена, функції між заступниками будуть розподілені в найближчі дні.

"РЕАЛ"