6 лип. 2019 13:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

91

0

Заступники голови Вінницької ОДА відреагували на передвиборчий чорний піар

Заступники голови Вінницької ОДА відреагували на передвиборчий чорний піар

Заступники голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія відреагували на звинувачення у проведенні передвиборчої агітації у робочий час.


Заступники голови Вінницької ОДА відреагували на передвиборчий чорний піар

Заступники голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія відреагували на звинувачення у проведенні передвиборчої агітації у робочий час. Олександр Крученюк та Андрій Гижко прокоментували свою участь у заході, на якому очільник партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко представив своїх кандидатів до Верховної Ради по мажоритарних округах Вінниччини.

«Два тижні залишилось до позачергових парламентських виборів. Передвиборчі кампанії – це нагода ближче познайомитися зі своїми виборцями, дізнатися про наболілі для них питання і першочергові проблеми, які мають бути вирішені і які депутати можуть вирішити шляхом розроблення відповідних програм і сприяння їх фінансуванню, – вважає заступник голови Вінницької ОДА, кандидат у депутати Верховної Ради по округу №13 Олександр Крученюк. – Дуже важливо також ознайомити виборців зі своєю діяльністю – з тим, що вже було зроблено, адже люди мають знати, що голосують не за пусті обіцянки, а за реальні дії. Так мають виглядати чесні передвиборчі кампанії».

За його словами, конкуренти часто вдаються до негідних методів чорного піару, які не мають під собою жодного підґрунтя.

«Усім недоброзичливцям повідомляю, що з 2 липня і до дня проведення виборів включно я знаходжусь у заздалегідь запланованій щорічній відпустці, гарантованій законодавством України. Тому протягом трьох тижнів моя діяльність не буде пов’язана з виконанням обов’язків заступника голови Вінницької облдержадміністрації, – каже Крученюк, демонструючи копію розпорядження про надання щорічної відпустки, підписаної Валерієм Коровієм ще 1 липня. – Цей час планую використати для того, аби ближче познайомитися з мешканцями округу, по якому балотуюсь, і розповісти, що я зможу для них зробити як депутат Верховної Ради. Усіх кандидатів закликаю також працювати по своїх округах, ознайомлювати людей зі своїми програмами, а головне – дотримуватись чесних методів боротьби за голоси виборців».

Чорним піаром вважає подібні закиди й перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко, який балотується по округу №11
«Повага до закону – головна моя вимога. Передбачуючи закиди конкурентів та чорних піарників, повідомляю, що

знаходжусь у відпустці згідно вимог законодавства і буду знаходитись під час всього виборчого процесу! А взагалі – у нас є ті організації, яким вірить громадськість та міжнародні спостерігачі. Візьміть фаховий коментар в «ОПОРИ» – це буде чесно!», - зазначив Андрій Гижко.

Заступники голови Вінницької ОДА відреагували на передвиборчий чорний піар

Заступники голови Вінницької ОДА відреагували на передвиборчий чорний піар - фото 2

Заступники голови Вінницької ОДА відреагували на передвиборчий чорний піар - фото 3