7 верес. 2018 10:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

60

0

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото

Майже два місяці над розкриттям цього особливо  тяжкого злочину працювали найкращі розшуківці


Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото

Оперативники обласного главку поліції у Київській та Вінницькій областях спільно з працівниками вінницького КОРДу затримали зловмисників, які 14 липня в Вінниці вбили 63-річного місцевого жителя. У квартирі нападники катували господаря та вимагали гроші. Двоє  з учасників угрупування, були  знайомі з потерпілим та знали, що він у квартирі зберігає значну суму коштів. 

Повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області. 

«Майже два місяці над розкриттям цього особливо  тяжкого злочину працювали найкращі розшуківці, слідчі, кінологи та експерти обласної поліції. Аби встановити осіб, причетних до вбивства вінничанина, працівники поліції провели поквартирний обхід кількох сотень вінничан у будинку, де мешкав потерпілий, та у сусідніх багатоповерхівках. Поліцейські вивчили коло спілкування потерпілого та встановили місцевих мешканців, які бачили підозрілих незнайомців», - йдеться у повідомлені.

За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції Вінниччини Віталія Ярмолюка, спеціальна операція по затриманню зловмисників проводилась оперативниками управління карного розшуку та бійцями спецпідрозділу КОРД.   Затримали трьох учасників злочинного угрупування на території Вінницької та Київської областей. Затриманими виявились чоловіки віком 37, 44 та 50 років.  Старший із затриманих - раніше судимий  житель Донецької області, який 6 років провів за гратами за грабіж та вимагання.  Інші – жителі Могилів-Подільського та Білої Церкви. До злочину вони готувались протягом місця. 

Слідчим управлінням відкрито кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство).  Зловмисникам оголошено про підозру. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення вбивства з корисливих мотивів передбачена  найвища міра покарання – довічне ув’язнення.

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото - фото 2

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото - фото 3

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото - фото 4

Затримали банду, яка катувала та вбила вінничанина. Фото - фото 5

Вiнниця.info, фото Нацполіції Вінницької області.