20 серп. 2015 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

57

0

Затримали злочинну групу, яка викрала три вантажівки на Вінниччині

Затримали злочинну групу, яка викрала три вантажівки на Вінниччині

 Затримали злочинну групу з 4-х осіб, яка спеціалізувалися на крадіжках транспортних засобів та майна з сільгосппідприємств


Затримали злочинну групу, яка викрала три вантажівки на Вінниччині

 Працівники Управління карного розшуку у Вінницькій області затримали злочинну групу з 4-х осіб, яка спеціалізувалися на крадіжках транспортних засобів та майна з сільгосппідприємств.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю ГУ УМВС Вінниччини.

За словами начальника Управління карного розшуку Олександра Цимбалюка, попереднім розслідуванням встановлена причетність групи до викрадення трьох вантажівок та двох крадіжок майна на території Теплицького та Гайсинського районів.

До складу групи увійшли два рідних брати, 35 та 46 років, жителі Кіровоградської та Черкаської областей, молодший з яких притягувався до кримінальної відповідальності, 50-річний житель Умані та 41-річний мешканець Теплицького району.

В лютому цього року зловмисники, зірвавши навісний замок, проникли до складу фермерського господарства смт. Теплик, звідки викрали автомобіль «САЗ3507».

Крім того, з в травні та серпні приміщення комори зернотоку в Теплицькому районі та з території тракторної бригади в Гайсинському районі злочинці привласнили дві вантажівки «ЗІЛ».

З двох господарств вони викрали 440 л дизпалива, 100 мішків насіннєвої кукурудзи, бетономішалку, сільгоспінструменти.

Злодії більшу частину викраденого майна встигли реалізувати. «ЗІЛ» міліціонери вилучили на території домогосподарства одного із членів злочинної групи в Кіровоградській області. Правоохоронці встановили, кому були продані ще два автомобілі та вилучили їх.

За фактами крадіжок з проникненням в приміщення відповідно до ч.3 ст.185 КК України та незаконного заволодіння транспортними засобами відповідно до ч.2 ст.289 КК України відкриті кримінальні провадження. Підозрюваним загрожує до восьми років ув’язнення. На період слідства вони перебуватимуть під домашнім арештом.

ВИННИЦА.info