2 черв. 2020 11:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

61

0

Затримали підозрюваного у вбивстві 39-річного військового у Барському районі

Затримали підозрюваного у вбивстві 39-річного військового у Барському районі

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу


Затримали підозрюваного у вбивстві 39-річного військового у Барському районі

1 червня у Могилів-Подільському районі поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні умисних ушкоджень 39-річному працівнику Барського районного військкомату, від яких останній помер у лікарні. Виявилося, що 26 травня чоловіки розпивали алкоголь на березі річки в селі Чемериси Барські. І коли військовослужбовцю стало зле, і він не зміг йти, його товариш почав його бити, допоки співробітник військкомату не втратив свідомість. Зловмисник сам викликав швидку, але коли лікар повідомив йому про смерть потерпілого, чоловік втік.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в інформації поліції, 26 травня близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що каретою швидкої допомоги до реанімаційного відділення у непритомному стані, з травмами голови був доставлений місцевий житель. Під час надання медичної допомоги, не приходячи до свідомості, чоловік помер.

Як повідомив начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко, особу зловмисника працівники Барського відділення поліції встановили одразу, перевіривши коло спілкування потерпілого. Підозрюваним виявися 33-річний знайомий загиблого. Аби встановити його місцеперебування, оперативники відпрацьовували населені пункти та прилеглі райони.

Слідством попередньо з’ясовано, що у селі Чемериси Барські на березі річки чоловіки разом розпивали спиртні напої. Коли потерпілому стало зле, і він не зміг йти додому, його товариш розлютився та почав його бити, поки той не втратив свідомість. Зрозумівши, що чоловікові потрібна медична допомога, зловмисник викликав лікарів. За кілька годин, дізнавшись про смерть товариша, правопорушник втік за межі району.

Орієнтування про розшук підозрюваного було надіслано усім територіальним підрозділам області. Вчора, 1 червня, у Могилів-Подільському районі поліцейські зловмисника затримали. У одному з сіл він намагався знайти собі житло. Протягом тижня чоловік переховувався від поліції у лісопосадках та покинутих будинках у селах Мурованокуриловецького та Барського районів.

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного у вигляді тримання під вартою.

Затримали підозрюваного у вбивстві 39-річного військового у Барському районі

Затримали підозрюваного у вбивстві 39-річного військового у Барському районі - фото 2

Нагадаємо, раніше у Вінниці поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 28-річного військовослужбовця Національної гвардії.

Вінниця.info, фото – поліції