17 січ. 2022 21:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

381

0

Завод з виробництва лижного спорядження, який будуватимуть у Вінниці, буде найбільшим у світі

Завод з виробництва лижного спорядження, який будуватимуть у Вінниці, буде найбільшим у світі

Державна інспекція архітектури та містобудування України дала дозвіл австрійській компанії HEAD Group на початок будівництва заводу


 Завод з виробництва лижного спорядження, який будуватимуть у Вінниці, буде найбільшим у світі

17 січня Державна інспекція архітектури та містобудування України дала дозвіл австрійській компанії HEAD Group на початок будівництва заводу у Вінниці. Це буде найбільший завод спортивного спорядження у світі. На підприємстві будуть виготовляти спорядження для зимових видів спорту – лижі, лижні черевики та кріплення

Відповідно до проекту, будівля заводу складатиметься із виробничих приміщень, складських приміщень, адміністративно-побутового корпусу, швейного цеху. У самому виробничому корпусі планується цех виготовлення лиж, цех виготовлення черевиків, цех виготовлення кріплень, склади сировини та готової продукції, енергетичні приміщення, санітарно-побутові приміщення.

Площа будівель заводу становитиме майже 50 тисяч кв. м.

«Щиро радіємо, що у Вінниччину інвестують та будують такі потрібні великі об’єкти та намагаємось сприяти цьому. Поява заводу забезпечить створення нових робочих місць та сприятиме розвитку економіки!

Вінниччина – не просто центр України з її вигідним розташуванням на карті. Область приваблива не лише своїми чорноземами. Так, наш регіон сьогодні цікавий інвесторам. Від мене «зелене світло» будь-яким інституціям, готовим інвестувати», – написав у Фейсбук голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Президент UBC Group Ігор Гуменний повідомив, що будівництво заводу планують завершити в серпні 2022 року, а випуск продукції – у 2023 році.

«Чудова новина. ДІАМ дала дозвіл на будівництво заводу HEAD. Це буде найбільший у світі завод з виробництва лижного спорядження. Нульовий цикл буде завершений у березні, саме будівництво, за планом, UBC повинна завершити в серпні. Далі інжирінг: встановлення нового обладнання і релокація частини європейських потужностей. Завод повинен почати виробляти продукцію у 2023 році», – пише Ігор Гуменний.

Нагадаємо, проектувальником і генпідрядником в будівництві заводу компанії Head у Вінниці виступає українська компанія UBC Engineering, яка є частиною холдингу UBC Group, що належить Ігорю Гуменному.

Детальніше про те, яким буде завод з виготовлення спортивного спорядження – читайте ТУТ.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info