14 черв. 2021 15:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

95

0

Завтра складатимуть ЗНО з географії. На Вінниччині зареєструвались понад 8 тисяч учасників

Завтра складатимуть ЗНО з географії. На Вінниччині зареєструвались понад 8 тисяч учасників

Для проходження тесту з географії у Вінницькій області зареєструвалися 8347 осіб


Завтра складатимуть ЗНО з географії. На Вінниччині зареєструвались понад 8 тисяч учасників


Зовнішнє незалежне оцінювання з географії відбудеться 15 червня. Для проходження тесту з географії у Вінницькій області зареєструвалися 8347 осіб.

Про це повідомляє ВРЦОЯО.

«Аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50 години. У запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, протягом якого учасникові ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску», - зазначено в повідомленні.

Процедура допуску до пункту тестування передбачає проходження термометрії й ідентифікації учасників ЗНО. Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів:

  • оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

У Вінницькій області 77 пунктів тестування, де прийматимуть ЗНО з географії. З них: 4 у Шаргороді, 5 в Тульчині, 4 в Крижополі, 4 в Калинівці, 3 в Іллінцях, 6 в Гайсині, 1 в с. Флорине Бершадської громади, 1 в Бершаді, 3 в місті Бар, 3 в Хмільнику, 3 в Козятині, 4 в Могилеві-Подільському, 4 в Жмеринці, 29 у Вінниці.

У разі неможливості пред’явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, що посвідчує особу учасника не буде допущено до пункту проведення ЗНО.

Якщо учасник прибуде до пункту тестування після 10:50, його не буде допущено до участі в ЗНО.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info