1 берез. 2018 17:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

106

0

Зайва реклама: вінничанка про сюжет у якому Майкл Щур поглумився над нею

Зайва реклама: вінничанка про сюжет у якому Майкл Щур поглумився над нею

До цього відео Вікторія Шаргородська не знала, хто такий Майкл Щур 


Зайва реклама: вінничанка про сюжет у якому Майкл Щур поглумився над нею

1 березня однією з тем для обговорення у Вінниці став сюжет в Ютубі про вінничанку Вікторію Шаргородську. Блогер Майкл Щур у своєму останньому випуску з сарказмом порівняв роботу вінничанки, яка  відома у соціальних мережах, та її земляка – прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана. Вікторію блогер назвав богинею Instagram.

Про те, що Вікторія стала героїнею глумливого сюжету, вона  дізналася від знайомих.

«Прийшла на форум по фейковим новинам, а мені тут такий сюрприз. Чесно скажу, він став не дуже приємним. Але маю чудове почуття гумору. Все переводжу на жарт. Адже сама по собі програма цього Щура – саркастична. Можна сказати, мені ще пощастило порівняно з політиками, про яких ведучий говорив далі. До слова, про такого персонажаяк Майкл Щур раніше не чула. Його програм ніколи не бачила», - розповіла Вiнниця.info Вікторія.

Шаргородська каже, що сюжет розцінює як PR.

«Там було три образливих жарти. Що я випадково не так вимовила слово «текста». Так, це було випадково.  Що я виставляю фото у купальниках. Так це він роздивлявся мою особисту сторінку, а не робочу. А також про те, що на написала про кохання та 1000 гривень. Це був взагалі якийсь жарт взятий з Інтернету», - пояснила Вікторія.

До Щура жодних претензій дівчина виставляти не збирається.

Вiнниця.info

title