30 черв. 2020 10:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

147

0

Збільшити кількість маршруток у напрямку Вінницьких Хуторів – петиція

Збільшити кількість маршруток у напрямку Вінницьких Хуторів – петиція

Вінничани просять збільшити кількість маршруток у напрямку Вінницьких Хуторів


Збільшити кількість маршруток у напрямку Вінницьких Хуторів – петиція

Вінничани зареєстрували петицію, в якій просять збільшити кількість маршруток у напрямку Вінницьких Хуторів. За словами авторки петиції, у зв’язку з карантинними обмеженнями (зайняті лише сидячі місця), деякі люди не можуть доїхати до роботи через заповнений автобус.

«Ще до початку карантину ми неодноразово писали петиції, що маршрут автобуса № 19 переповнений, а в години пік автобусів не вистачає для перевезення з Вінницьких Хуторів всіх працюючих у Вінниці. Люди, які стоять на зупинках «Міцубісі-центр», «Індустріальний парк», «Старий порт», «Великі Хутори», «Барлінек», «Хуторянка» насилу потрапляли в салон. Були навіть випадки, коли середні двері злітали з кріплень.

З травня цього року ввели в дію магазин «Україночка» і почали заселяти будинки в житловому масиві «Сімейний комфорт», але комфортом там і не пахне. Тепер, з введенням карантинних обмежень, автобус № 19 вже з Вінницьких Хуторів виїжджає з повністю заповненими сидячими місцями і їде через всі перераховані вище зупинки, навіть не відкриваючи дверей, тому що до «Гроша» та «Чехова» ніхто не виходить, всі їдуть на роботу. Другої альтернативи проїзду або маршруток від «Міцубісі» хоча б до «Гроша» немає і добратися вчасно на роботу ми не маємо чим, тому що наступний автобус так само проїжджає забитий. Хто має можливість, вибирається машиною. Іншим, щоб іти пішки цих 5-10 кілометрів до тролейбусів, треба вставати в 5 ранку.

Просимо Вашого сприяння у вирішенні питання щодо збільшення автобусів та частоти їх рейсів, або підключення додаткових альтернативних перевізників маршрутками хоча б від «Міцубісі» до «Гроша», – йдеться в петиції Олександри Ювковецької.

Щоб петицію розглянули в міській раді, потрібно зібрати 350 підписів.

Раніше вінничани уже підписували подібну петицію.

Нагадаємо, вінничанин пропонує пустити трамвай по залізничних коліях на Чехова.

Вінниця.info