11 черв. 2022 19:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Спорт
0

138

0

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА

Україна вийшла в лідери турнірної таблиці групи 1 - 6 очок після двох матчів


Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА

Збірна України з футболу здобула другу поспіль перемогу у розіграші Ліги Націй УЄФА сезону 2022/23. У другому для себе поєдинку українці завдали поразки Вірменії і вийшли в лідери турнірної таблиці групи. Гра завершилася з рахунком 3:0.

Про це пише Суспільне Спорт.

Україна розпочала виступи у Лізі Націй з перемоги резервним складом у матчі проти Ірландії. Після чого мала провести перший «домашній» поєдинок, однак через повномасштабне вторгнення матч Україна проводила у польському Лодзі.

Перед матчем проти Вірменії у склад повернулася більшість футболістів основи що грала вирішальні матчі проти Вельсу та Шотландії. Не зіграли лише травмовані Георгій Бущан та Тарас Степаненко, тоді як Віталій Миколенко та Андрій Ярмоленко залишилися у запасі.

Перший тайм між Україною та Вірменією вийшов безгольовим. Хоча українці частіше загрожували воротам вірменів, забити у стартові 45 хвилин синьо-жовтим не вдалося.

Відкрити рахунок у матчі Україні вдалося лише на 61-й хвилині. Простріл з правого флангу у виконанні Олександра Караваєва реалізував Руслан Маліновський: півзахисник обробив м'яча і з другого дотику потужно пробив по воротам.

Через 16 хвилин рахуннок у матчі став 2:0. Караваєв знову намагався виконати простріл з флангу, але його перехопив гравець Вірменії. Тим не менш, м'яч знову відскочив до Караваєва, який з лівої ноги пробив по воротам.

Україна не зупинилася на двох м'ячах. Третій гол синьо-жовті забили внаслідок курйозного моменту: непорозумінням між захисником та голкіпером скористався Віталій Миколенко, який вийшов на заміну: м'яч від його ноги залетів у ворота.

Завдяки перемозі Україна вийшла в лідери турнірної таблиці групи 1 - 6 очок після двох матчів. Але положення може змінитися після поєдинку Ірландії та Шотландії.

Турнірна таблиця:

Україна - 6 очок (2 матчі), 4:0 (різниця м'ячів)

Шотландія - 3 (1), 2:0

Вірменія - 3 (3), 1:5

Ірландія - 0 (2), 0:2

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА - фото 2

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА - фото 3

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА - фото 4

Збірна України обіграла Вірменію у другому турі Ліги націй УЄФА - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info