27 трав. 2019 16:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

75

0

Збірна Вінниці виграла чемпіонат України з фрі-файту

Збірна Вінниці виграла чемпіонат України з фрі-файту

Вінницькі фрі-файтери вчергове підтвердили свій високий клас.


Збірна Вінниці виграла чемпіонат України з фрі-файту

Вінницькі фрі-файтери вчергове підтвердили свій високий клас. В Києві пройшов чемпіонат України серед юніорів (до 18 років) з цього національного виду змішаних єдиноборств. Збірну Вінниці представляли п’ять спортсменів – вихованці клубів «Січ» і «Патріот». І четверо із них здобули медалі. На рахунку команди три «золота» і «бронза».

Про це повідомляє Вінницької федерації фрі-файту.

Лідером колективу був 17-річний Олександр Хуторянський. Він чудово зарекомендував себе на останніх змаганнях, де регулярно посідав перші місця. Вінничанин виступав у ваговій категорії до 74 кг.

«Олександр Хуторянський показав себе з найкращого боку. Він переміг в чотирьох поєдинках. Причому в усіх – достроково: нокаутами, больовими та задушливими прийомами. Сашко поборов кількох титулованих спортсменів, чемпіонів із панкратіону та ММА», – розповів тренер збірної Вінниччини з фрі-файту Ігор Дишливенко.

Добре себе зарекомендував 18-річний Артур Блинда. Він став першим у вазі до 57 кг. Тренери високо оцінюють досягнення Артура, адже йому довелося перед чемпіонатом зганяти зайву вагу та конкурувати із сильними фрі-файтерами.

Також у вазі до 84 кг чемпіоном став 18-річний Павло Мельничук. Бронзу у категорії до 63 кг посів його одноліток Ярослав Галішевський.

«За підсумками цього змагання всі наші чемпіони здобули путівки на чемпіонат Європи з фрі-файту», – звернув увагу Ігор Дишливенко.

В подальших планах фрі-файтерів Вінниці – участь на Кубку Поділля у Тульчині. Він відбудеться першого червня.

Збірна Вінниці виграла чемпіонат України з фрі-файту

Збірна Вінниці виграла чемпіонат України з фрі-файту - фото 2

Вiнниця.info, фото надані прес-службою Вінницької федерації