2 берез. 2015 14:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

67

0

Збройний напад на «Діадему»: міліція шукає злочинців

Збройний напад на «Діадему»: міліція шукає злочинців

 У Вінниці грабіжники напали на «Діадему». Забрали лише зброю в охоронця


Збройний напад на «Діадему»: міліція шукає злочинців

 1 березня близько 10 години двоє невідомих чоловіків скоїли напад на ювелірний магазин «Діадема», що на вулиці Київській. Зловмисники погрожували предметами, зовні схожими на пістолети, бажаючи заволодіти золотими прикрасами.

Про це інформує прес-служба УМВС у Вінницькій області.

Побачивши озброєних нападників, продавці магазину сховалися у підсобному приміщенні. Зрозумівши, що продавці могли натиснути тривожну кнопку виклику міліції, зловмисники відібрали у 45-річного приватного охоронця магазину пристрій для відстрілу гумових куль марки «Форт-12 Р» та втекли з місця пригоди. Злочинці перебували в магазині півхвилини.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 187 КК України (розбій). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Міліція проводить слідчо-оперативні заходи по встановленню та затриманню зловмисників.

Прикмети злочинців: вік 35-40 років, зріст 175-180, середньої тілобудови. Один з них був одягнений в сині джинси, чорну матерчату куртку, чорний блайзер. Інший зловмисник був одягнений в  джинси, куртку та блайзер чорного кольору.

Міліція звертається до громадян з проханням допомогти слідству у встановленні осіб нападників. Зловмисники могли бути приїжджими, тож можливо хтось з громадян бачив їх на вокзалах м. Вінниці. Прохання  повідомити  відому вам інформацію за номерами «102», (0432)59-33-22 . Конфіденційність гарантується.

Збройний напад на «Діадему»: міліція шукає злочинців

Збройний напад на «Діадему»: міліція шукає злочинців - фото 2

Збройний напад на «Діадему»: міліція шукає злочинців - фото 3

ВИННИЦА.info