1 лип. 2019 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

80

0

Збираємо модний look онлайн

Збираємо модний look онлайн

Інтернет-магазин Intertop запропонував клієнтам дуже корисну послугу - онлайн комлектацію гардеробу


Збираємо модний look онлайн

Картинки по запросу онлайн-шопинг

https://s.mind.ua/img/forall/a/201797/2.jpg?1513761760

Є в інтернет-шопінгу маленька складність: якщо в реальному магазині легко зібрати всі речі для цілісного образу, то в онлайні це зробити набагато складніше. Ми забуваємо, що і де обирали, і намагаємось умовно поєднати речі з різних сайтів.

Онлайн-стилист

Інтернет-магазин Intertop запропонував клієнтам дуже корисну послугу. Сайт за допомогою програми сам створює онлайн комлектацію гардеробу, що поєднує одяг, взуття та аксесуари.

Похожее изображение

https://olga-image.ru/netcat_files/Image/Depositphotos_11692576_XL(1).jpg

Для створення концепції потрібно обрати фільтри:

  • сезон: літо, тепла весна-осінь, зимна весна-осінь, зима;
  • стиль: діловий, міський, кежуал, вечірній, міський спортивний, спортивний;
  • подія: для офісу, для міста, для відпочинку, для спорту, паті, подія, для майбутніх мам
  • вид одягу: враховує 14 позицій одягу, від шортів до пуховиків;
  • кількість речей: база складається 3, 4 або 5 складових;
  • кольорова гама: обирається за допомогою палітри.

Гра на одягання

Використовуючи запропоновані фільтри легко створювати різні гармонічні образи із нових колекцій сезону 2019. Програма змішує бренди, додає цікаві аксесуари, сміливо поєднує спортивне взуття із сукнями та враховує тонкі нюанси кольорової палітри.

Приклад 1: стиль кежуал, міський відпочинок, основа – сукня

Збираємо модний look онлайн

Програма поєднала стильну червону сукню із зручною джинсовою курткою, додала зручні кеди, сумку-шопер та супер-модні окуляри-велосипеди. Якщо цей look не сподобався, переходимо до наступної пропозиції:

Збираємо модний look онлайн - фото 2

Класична маленька чорна сукня є чудовим фоном для модних рожевих відтінків великої сумки, кросівок з ортопедичною платформою, окулярів у стилі 80-х та ніжного браслету. Якщо це теж «не те» - граймо далі.

Приклад 2: літо, стиль вечірній, для святкової події майбутньої матусі

Збираємо модний look онлайн - фото 3

Несподівана пропозиція? Але дуже стильна. Гарно провести літній вечір в прохолодних довгих штанцях на широкому зручному поясі світло-рожевого кольору, що поєднаний із натуральною білою блузою, яка приховає животик. Святковий настрій комплекту доповнюється елегантним клатчем, дуууже зручними босоніжками та каблучкою. Програма подумала про необхідність максимального комфорту та стильного вигляду під час вагітності.

Кількість комплектів постійно розширюється, онлайн-шопінг перетворюється на захопливу дівочу гру. Головна перевага такого методу відбору майбутнього гардеробу – бездоганне стилістичне поєднання речей з різних колекцій. Все, що є на сайті Intertop, переглянути за один день фізично неможливе. Look-стилист швидко створить потрібну комбінацію.