21 черв. 2019 13:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

203

0

«ЗеКоманда» представила своїх кандидатів від партії Слуга Народу на Вінниччині

«ЗеКоманда» представила своїх кандидатів від партії Слуга Народу на Вінниччині

«Слуга народу» представила своїх кандидатів в депутати на округах у Вінницькій області


«ЗеКоманда» представила своїх кандидатів від партії Слуга Народу на Вінниччині

Партія Зеленського «Слуга народу» представила своїх кандидатів в депутати на округах у Вінницькій області. «…Ми не допустимо, щоб через брехню та окозамилювання до влади просочилися «вовки в овечому хутрі...».

Про це йдеться в повідомленні Команди Зеленського у «Фейсбук».

Кандидати в одномандатних округах Вінницької області:

Округ № 11 – Пашковський Максим Ігорович. Вінничанин, закінчив юридичний факультет Національного університету «Києво-Могилянська академія». Підприємець та засновник соціального проєкту «Юридична клініка «Швидка юридична допомога».

Округ № 12 – Драбовський Анатолій Григорович. Вінничанин, закінчив Київський торгово-економічний інститут за спеціальністю «Економіка торгівлі». Ректор Вінницького кооперативного інституту та віцепрезидент Вінницької обласної федерації важкої атлетики.

Округ № 13 – Максименко Юрій Володимирович. Вінничанин, закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю «Вчений-агроном» та Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ за спеціальністю «Специфічні категорії/адміністративний менеджмент». Голова громадського об’єднання «СХІД-ЗАХІД».

Округ № 14 – Борзова Ірина Наумівна. Вінничанка, закінчила Вінницький державний аграрний університет за спеціальністю «Менеджер-економіст». Підприємець, голова й засновниця Благодійного фонду та ГО «Всеукраїнське об'єднання Розвиток».

Округ № 15 – Пращук Віталій Юрійович. Вінничанин, закінчив Харківський економіко-правовий університет за спеціальністю «Правознавство» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». Учасник бойових дій на території Донецької та Луганської областей.

Округ № 16 – Томляк Таїса Сергіївна. Вінничанка, закінчила Вінницький технологічно-промисловий коледж і Київський університет права Національної академії наук України за спеціальністю «Правознавство». Адвокат та бере активну участь у діяльності Громадської організації «Рух дієвих демократів».

Округ № 17 – Коваль Олександр Леонідович. Вінничанин, закінчив Вінницький державний технічний університет за спеціальністю «Інженер-механік». Має великий досвід менеджменту. Був довіреною особою кандидата в Президенти України Володимира Зеленського на виборах у 2019 році.

Округ № 18 – Довгань Павло Олегович. Вінничанин, закінчив Вінницький національний аграрний університет за спеціальностями «Облік та оподаткування» і «Менеджер підприємств, установ, організацій та їхніх підрозділів». Заступник директора з науково-дослідної роботи в науково-дослідному господарстві «Агрономічне». Голова комітету із соціальних питань Студентської ради Вінниччини.

Вiнниця.info