7 листоп. 2019 12:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

1236

0

Зеленський призначив начальника СБУ у Вінницькій області

Зеленський призначив начальника СБУ у Вінницькій області

Анатолія Денисенка призначено начальником Управління Служби безпеки України у Вінницькій області


Зеленський призначив начальника СБУ у Вінницькій області

7 листопада Президент підписав Указ Про призначення А. Денисенка начальником Управління Служби безпеки України у Вінницькій області.

«Призначити ДЕНИСЕНКА Анатолія Олександровича начальником Управління Служби безпеки України y Вінницькій області», - зазначено в документі, опублікованому на сайті глави держави.

Як відомо, за останні три роки, керівники управління змінювались тричі. До того, шість років поспіль року УСБУ Вінницької області очолював Сергій Ратієв. Потім рік відомством керував Ігор Шкурат. В травні 2017-го Порошенко призначив на посаду Володимира Пахнюка. Його в жовтні 2018 року перевели керівником в Закарпатську область і призначили начальником УСБУ його зама - Олега Зозулю. В червні 2019 Володимир Зеленський звільнив О. Зозулю з посади.

На сайті НАЗК є електронна декларація Анатолія Олександровича Денисенка за 2016 рік. Зазначено, що він військовослужбовець СБУ. Пенсіонер. Проживає в Києві.

Члени родини – дружина і двоє дітей. У власності родини – дачний будинок, дві квартири і три земельні ділянки. Нерухомість знаходиться в Києві та Броварському районі.

Вiнниця.info