22 лип. 2019 13:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Влада
0

90

0

Зеленський звільнив вінничанина з посади посла України в США

Зеленський звільнив вінничанина з посади посла України в США

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про звільнення Валерія Чалого з посади посла України в США


Зеленський звільнив вінничанина з посади посла України в США

19 липня президент України Володимир Зеленський підписав Указ про звільнення Валерія Чалого з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполучених Штатах Америки, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Антигуа і Барбуді та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Тринідад і Тобаго.

Відповідний Указ оприлюднено на офіційному сайті президента.ї

«Звільнити Чалого Валерія Олексійовича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполучених Штатах Америки, а також з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Антигуа і Барбуді та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Тринідад і Тобаго за сумісництвом», – йдеться в документі.

Як відомо, Валерій Чалий народився 1970 року у Вінниці. В 1992 році закінчив Вінницький державний педагогічний інститут, історичний факультет. В 1995 році - аспірантура Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Т. Шевченка, факультет міжнародного права.

У 2015 році за Указом 5-го Президента України Петра Порошенка, Валерія Чалого призначили Надзвичайним і Повноважним Послом України в Сполучених Штатах Америки.

Вінниця.info