29 серп. 2019 15:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

Вінничанка зробила фальшиві документи, щоб вивезти сина до Італії

Вінничанка зробила фальшиві документи, щоб вивезти сина до Італії

На пункті пропуску «Тиса», жінка пред’явила заяву від батьків про згоду на вивезення дитина за кордон


Вінничанка зробила фальшиві документи, щоб вивезти сина до Італії

58-річна жінка разом із 10-річним вінничанином прямували до Італії. На пункті пропуску «Тиса», вона пред’явила заяву від батьків про згоду на вивезення дитина за кордон. Але під час перевірки, прикордонники встановили, що документ був підробленим – про це свідчили орфографічні помилки та невідповідний підпис консула України в Мілані.

Жінку передали працівникам Нацполіції для надання пояснень та проведення подальших слідчих дій.

Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України.

«29 серпня, в пункт пропуску «Тиса» на виїзд з України прибула 58-річна громадянка України, яка разом з десятирічним хлопчиком прямувала до Італії. На контроль, разом з паспортами, жінка пред’явила заяву від батьків про згоду на вивезення дитини за кордон, начебто засвідчену консульством України у Мілані. Проте під час додаткового перевірки прикордонники встановили, що документ підроблено. Окрім інших ознак, про це свідчили орфографічні помилки та невідповідний підпис консула.

За даним фактом охоронці кордону надіслали до Ужгородського РВ поліції ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення за ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Після завершення необхідних процесуальних заходів жінка з хлопчиком вибули з пункту пропуску у супроводі співробітників Національної поліції для надання пояснень та проведення подальших слідчих дій», – повідомляють прикордонники.

Вінниця.info