19 листоп. 2021 14:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

251

0

Жінка у реанімації: ДТП у Вінниці по вулиці Данила Нечая

Жінка у реанімації: ДТП у Вінниці по вулиці Данила Нечая

Поліція встановлює особу потерпілої, водію загрожує до 8 років ув’язнення


Жінка у реанімації: ДТП у Вінниці по вулиці Данила Нечая

18 листопада, о 18:30 сталася аварія по вулиці Данила Нечая, в районі перехрестя з провулком Сірка. За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля «Мерседес» вчинив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину дороги з велосипедом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Потерпілу з політравмою, закритою черепно-мозковою травмою, переломом обох гомілок госпіталізовано. За життя жінки, яка перебуває без свідомості у реанімаційному відділенні, борються лікарі.

Поліцейські з’ясовують особу потерпілої жінки, на вигляд якій близько 55-60 років. Також, встановлюють свідків та очевидців аварії.


30-річний водій «Мерседеса»представився патрульним поліцейським представником однієї з громадських організацій та відмовився від проходження освідування на стан сп’яніння за допомогою алкотестеру «Драгер». Чоловік, які мав зовнішні ознаки сп’яніння, пояснив, що відразу після аварії вжив заспокійливі ліки. Надалі в медичному закладі у водія було відібрано зразки крові та сечі для проведення експертизи на стан сп’яніння.

На місці аварії слідчо-оперативна група поліція провела першочергові слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Такий злочин карається ув'язненням терміном до 8 років.

Жінка у реанімації: ДТП у Вінниці по вулиці Данила Нечая

Жінка у реанімації: ДТП у Вінниці по вулиці Данила Нечая - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини

title