26 серп. 2010 17:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

36

0

Житель Львова видурив у м’ясопереробників Вінниччини харчі для рідного міста

Житель Львова видурив у м’ясопереробників Вінниччини харчі для рідного міста

Загальна вага нажитого «непосильним трудом» склала 3 тонни

 


Житель Львова видурив у м’ясопереробників Вінниччини харчі для рідного міста

Вінницькими працівниками карного розшуку в місті Києві був затриманий 39-річний житель Львова, який шахрайським шляхом заволодів 3 тонами м’ясної продукції, виробленої одним із вінницьких підприємств.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Вінницькій області.

За повідомленням, керівництво одного з товариств області, яке займається переробкою м’ясної продукції звернулось до міліції із заявою про те, що вони згідно наданого їм платіжного доручення про перерахування грошових коштів, відвантажили м’ясну продукцію на загальну суму понад 86 тис. гривень.

Потім було з’ясовано, що кошти на рахунок даного підприємства так і не поступили, а за документами замовником продукції є приватне підприємство, яке зареєстроване в місті Львів.

При проведенні оперативних заходів виявилось, що платіжне доручення, згідно якого була відвантажена продукція - фальшиве.

У затриманого підозрюваного було вилучено різні печатки та бланки відомих фірм та підприємств, підробленні платіжні доручення, паспорти та інші документи. Всі ці документи були або раніше втрачені власниками, або підробленні.

З’ясовано, що затриманий раніше відбував покарання за схожі злочини, пов’язані з купівлею або продажем сільськогосподарських тварин.

Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за ч. 3, ст. 190 Кримінального Кодексу України «Шахрайство».

У відділі зв’язків з громадськістю також зазначили, що продукція, якою заволодів шахрай, була реалізована на ринках у Львові.

 

ВИННИЦА.info

 


0
0