14 жовт. 2010 17:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Україна
0

42

0

Жванія передумав створювати нікому не потрібну фракцію

Жванія передумав створювати нікому не потрібну фракцію

"Ми зараз знаходимося у фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" і повинні на цьому етапі використовувати усі механізми, щоб консолідувати фракцію. Якщо у когось виникає бажання створити свою фракцію і вийти зі складу НУНС, то будь ласка"


Жванія передумав створювати нікому не потрібну фракцію

Народний депутат Давид Жванія заявляє, що про створення окремої фракції на основі депутатської групи "Право вибору" поки що не йдеться.

"Ми зараз знаходимося у фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" і повинні на цьому етапі використовувати усі механізми, щоб консолідувати фракцію. Якщо у когось виникає бажання створити свою фракцію і вийти зі складу НУНС, то будь ласка", - цитує Жванію його прес-служба.

Він також підкреслив, що не виключає, що надалі фракція НУНС може змінити назву, оскільки такої політичної сили як "Народна Самооборона" де-факто вже не існує.

Водночас Жванія вважає, що депутати мають зосередитися на роботі над новою Конституцією, а не відволікатися на формування дрібних фракцій.

Він переконаний, якщо Україна декларує євроінтеграцію, то країна має перейти до парламентської форми правління.

"Я завжди був прихильником парламентської форми правління. Це остаточно доведе, що ми - демократична держава, адекватна європейській практиці", - відзначив Жванія.

 

Українська правда


0
0