24 листоп. 2021 11:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

84

0

Житель Бару незаконно вирощував та збував наркотичні речовини

Житель Бару незаконно вирощував та збував наркотичні речовини

Вилучено більше 6 кг готового для вживання канабісу


Житель Бару незаконно вирощував та збував наркотичні речовини

За даними слідства, житель Барської територіальної громади за місцем свого проживання незаконно вирощував та збував наркотичні речовини. Під час проведення санкціонованого обшуку у його помешканні виявлено та вилучено 87 рослин канабісу, більше 6 кг готового для вживання канабісу та спеціальне обладнання для його вживання.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

У разі доведення винуватості обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 9-ти до 12-ти років, з конфіскацією майна.

З початку року прокуратурою області вжито низку заходів з метою підвищення ефективності роботи правоохоронних органів області з протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Як результат, прокурорами до судів області передано 421 обвинувальний акт стосовно 463 осіб у кримінальних провадженнях про кримінальні правопорушення у зазначеній сфері, у тому числі стосовно учасників 4 організованих злочинних груп. У ході досудового розслідування у підозрюваних вилучено майже 40 кг наркотичних засобів, у тому числі 32 кг канібасу.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info