6 листоп. 2019 11:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

43

0

Жителі Вінниччини перерахували 455 мільйонів гривень на потреби армії

Жителі Вінниччини перерахували 455 мільйонів гривень на потреби армії

Разом із тим, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли майже на 70,0 млн. грн. або на 18,2 відсотка


Жителі Вінниччини перерахували 455 мільйонів гривень на потреби армії

Платниками податків Вінниччини перераховано майже 455 мільйонів гривень військового збору.

«Ця вагома сума на модернізацію й реформування української армії була перерахована платниками податків області впродовж січня-жовтня 2019 рокута перевищила очікувану на 21,3 млн. грн.

Разом із тим, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли майже на 70,0 млн. грн. або на 18,2 відсотка», - повідомляє сектор комунікацій ГУ ДПС у Вінницькій області.

Зауважимо, об’єкт оподаткування військовим збором визначений статтею 163 Податкового кодексу України. До нього, крім заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються чи виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами, відносяться і ряд інших. Зокрема – це орендна плата, виграші в державній або недержавній грошовій лотереї, купівля – продажрухомого і нерухомого майна, виплата дивідендів, переоформлення спадщини тощо.

Вінниця.info