17 квіт. 2019 15:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

74

0

Жителя Вінниччини, який палицею вбив чоловіка, «посадили» на 11 років

Жителя Вінниччини, який палицею вбив чоловіка, «посадили» на 11 років

Після вчинення вбивства зловмисник наніс тілесні ушкодження своєму вітчиму, який перебував в іншій кімнаті будинку.


Жителя Вінниччини, який палицею вбив чоловіка, «посадили» на 11 років

Вінницький міський суд призначив покарання 36-річному підсудному, який у квітні минулого року дерев’яною палицею наніс смертельні тілесні ушкодження брату свого вітчима. Злочин стався у селі Лука-Мелешківська.

«Підозри поліцейських щодо вбивства місцевого жителя впали на прийомного сина його брата, який місяць тому звільнився з місць позбавлення волі.

За день до вчинення вбивства між чоловіками виникла конфліктна ситуація. 61-річний потерпілий разом з братом побив його прийомного сина, який прийшов з’ясувати стосунки. Намагаючись помститись за неприязне ставлення, зловмисник дерев’яною палицею наніс удари по тілу потерпілому, який спав на ліжку.

Судово-медичний експерт встановив, що смерть чоловіка настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми.

Після вчинення вбивства зловмисник наніс тілесні ушкодження своєму вітчиму, який перебував в іншій кімнаті будинку. Тікаючи з місця злочину, підсудний забрав мобільний телефон, що лежав на столі», - повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

В ході досудового розслідування поліцейськими було зібрану доказову базу, на підставі якої суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка) та призначив йому покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що підозрюваний у вбивстві жінки в Хмільнику причетний до смерті 32-річного чоловіка.

Вінниця.info