23 серп. 2019 10:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

141

0

Зірка тревел-шоу «Орел і решка» у Вінниці катається на велосипедах та спуститься у підземелля

Зірка тревел-шоу «Орел і решка» у Вінниці катається на велосипедах та спуститься у підземелля

До Вінниці приїхав Євген Синельников


Зірка тревел-шоу «Орел і решка» у Вінниці катається на велосипедах та спуститься у підземелля

23 серпня у Вінниці знімають програму «Вдома краще», ведучий якої відомий шоумен та співавтор проекту «Орел і решка» Євген Синельников. У центрі Поділля він вже встиг скуштувати вінницького сала. Катається на велосипедах та спуститься у підземелля на Соборній.

Близько 10 ранку зустрічаємо Синельникова із знімальною групою біля вежі. Разом із вело-активістом Олександром Царевським. Вони ось-ось виїжджають на вело-екскурсію Вінницею. Євген зосереджений. Екшн-камерою фільмує знаменитого кота Коте Царевського. Тварина завжди подорожує на плечах свого господаря.

«Ми знімаємо програму про міста України. З Євгеном часто показуємо, як чудово у різних країнах світу. Минулого року вирішили, що багато не знаємо про свою, а люди знають ще менше. У нас не так розвинутий внутрішній туризм. Тому хочемо розповісти, що в Україні є також на що подивитися», - розповідає Вінниця.info продюсер та співавтор програми Сергій Гулейков.

Вінниця стала 12 містом де знімають програму. Візит співпав із святкуванням Дня Державного Прапору та Днем Незалежності України.

«Так співпало по графіку. І можна сказати, що Вінниці пощастило потрапити у першу дюжину Українських міст у об’єктиві «Вдома краще». Далі їдемо іншими регіонами», - зауважує продюсер.

Як стверджують автори програми, Вінниця їх приємно вразила.

Зірка тревел-шоу «Орел і решка» у Вінниці катається на велосипедах та спуститься у підземелля

«У першу чергу сподобалась організація дорожнього руху для велосипедистів, і взагалі - наявність вело-смуг. Є прокат, яким користуються люди. Як для українського міста, це вразило. А ще те, що у вас багато острівців безпеки. На переходах є «уважні хлопчики», які попереджають водіїв авто, що слід збавити швидкість. Для України, це таке - "вау"! У Вінниці чисто, охайні клумби. А ще, доброзичливі люди», - продовжує Гулейков.

У новому сезоні контент програми дещо змінився.

«Якщо першого сезону ми концентрувалися саме на туристичних родзинках, то у другому розповідаємо про те, чим живуть міста, які зміни. Зустрічаємося із цікавими людьми, які за власної ініціативи змінюють місто, розвивають його. Роблять краще своє місто», - пояснює Сергій.

Знімальна група «Вдома краще» сьогодні вже зустрілися із гастрогідом Оленою Павловою. Вона запросила їх до вінницького ринку на частування місцевим салом. Також сьогодні спустяться до катакомб по Соборній. Ще мають відбутися виїзди на кілька локацій, які відомі для загалу. Але де і що саме будуть знімати, автори програмитримають у секреті. Пропонують згодом побачити все у випуску.

Найближчим часом очікуйте інтерв’ю з Євгеном Синельниковим про його враженні від Вінниці.

Вінниця.info