2 квіт. 2020 11:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

86

0

Зміни в медіаспоживанні або найкращий час для рекламної кампанії

Зміни в медіаспоживанні або найкращий час для рекламної кампанії

Спеціалісти рекламної агенції RostMedia підкажуть, з чого розпочати свою антикризову кампанію і перетворити труднощі в трамплін для розвитку


Зміни в медіаспоживанні або найкращий час для рекламної кампанії

Ви власник бізнесу і неочікувано зіштовхнулись з новими для себе проблемами через різку зміну поводження споживачів? Так, ми згодні: період нині не простий, але дуже показовий. Саме від вашої поведінки зараз залежатиме доля вашої справи в майбутньому. А спеціалісти рекламної агенції RostMedia підкажуть з чого ж розпочати свою антикризову кампанію і перетворити труднощі в трамплін для розвитку.

Зміни в медіаспоживанні або найкращий час для рекламної кампанії

1. Під час кризи не можна зупинятися.

Навіть якщо ви відправили всіх працівників у карантин, це не привід зупинити розвиток своєї справи:

  • формуйте відкладений попит на свою продукцію та створюйте позитивний імідж: подумайте, як ви можете допомогти не тільки прямому споживачу, а й медичним установам чи людям з групи ризику (зробіть добру справу, а потенційний споживач віддячить, запам’я тавши вас та виділивши серед конкурентів);
  • рекламуйте себе з розумом та перегляньте свої вже існуючі рекламні кампанії чи відповідають вони сучасним реаліям, чи містять вони зображення рукостискань, обіймів і масових зустрічей, адже не варто зараз спокушати людей на ризиковані приємнощі, акцентуйте увагу споживачів на необхідності дотримання запобіжних заходів - повірте, споживачі оцінять турботу про їх здоров’я;
  • подумайте над новими послугами та товарами, якими ви можете бути корисні для споживачів (більшість світових брендів перекваліфікували виробництво на необхідні зараз масові товари, а заклади громадського харчування оперативно відкрили послуги доставки їжі).

Зміни в медіаспоживанні або найкращий час для рекламної кампанії - фото 2

2. Під час кризи необхідно бути чесним і відвертим зі своїми клієнтами.

Ваш споживач відчує фальш та одне бажання заробити на ньому. Покажіть, що ви хочете допомогти в цей складний період, порадувати його, полегшити побут. Але в той же час ви можете показати, правду, що ви теж прагнете не втрачати “рівноваги”. Споживачу імпонуватиме ваша чесність.

3. Не впадайте в паніку - оцінюйте ситуацію реально!

Якщо ваші продажі під час кризи впали на 20-30% - вам пощастило! Більшості підприємцям зараз не менш важко, тому що вчасно не зреагували і впали в ступор в той час, коли потрібно було нарощувати зусилля і проявляти креатив. Хорошим прикладом того, що ситуація не безнадійна є схема розвитку українських компаній після кризи 2008 року.І ми з цим справлялися, впораємося і зараз!

4. Бізнесмени в нинішній ситуації діляться на два види: ті, хто вважають, що криза - це проблема і ті, хто бачить в ньому можливості.

Цей пункт може бути продовженням першого, адже ви не тільки можете допомогти споживачу, а й бізнесу: такий час завжди відкриває нові можливості. І зараз саме час для нових ідей.

Ви не розвивались в онлайн-просторі? Так почніть!

Не маєте можливості створити власний сайт? Почніть з власних сторінок у соцмережах!

Зміни в медіаспоживанні або найкращий час для рекламної кампанії - фото 3

Не мали доставку по місту, регіону чи країні? Час задуматись про неї!

Не знаєте з чого почати пошук нових можливостей у вашому бізнесі? Давайте шукати можливості разом!

RostMedia - ваш незмінний помічник у розвитку бізнесу!

Сайт: https://rostmedia.tv

Телефон: (067) 411-96-94