12 верес. 2019 16:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

60

0

Знайшла собі житло, роботу та не хотіла повертатися: в Києві розшукали 14-річну вінничанку

Знайшла собі житло, роботу та не хотіла повертатися: в Києві розшукали 14-річну вінничанку

11 вересня, у Києві поліцейські знайшли 14-річну Тетяну Гулько, яку з 5 вересня розшукували поліцейські Вінниччини.


Знайшла собі житло, роботу та не хотіла повертатися: в Києві розшукали 14-річну вінничанку

11 вересня, у Києві поліцейські знайшли 14-річну Тетяну Гулько, яку з 5 вересня розшукували поліцейські Вінниччини. За словами неповнолітньої, яка проживає з бабусею, вона хотіла самостійного життя. У Києві дівчинка знайшла собі житло, роботу та не хотіла повертатись додому.

Тетяна познайомилася із 30-річним киянином та попросила в нього допомоги щодо роботи. Він допоміг їй працевлаштуватися офіціанткою в місцевому барі. А проживала дівчинка в хостелі.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

5 вересня до Ямпільського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки села Безводне про те, що 28 серпня її 14-річна онучка пішла на прогулянку і додому не повернулась. Раніше дівчина неодноразово залишала домівку, але через кілька днів поверталась, тому бабуся не одразу звернулась до поліції. Також про відсутність дитини на уроках повідомили у поліцію представники школи.

На пошуки дев’ятикласниці поліцейські задіяли усі оперативні та розшукові заходи. Оперативники встановили, що дівчинка поїхала автобусом у районний центр, звідти до Вінниці, а далі автостопом добралась у столицю.

Поліцейські відпрацювали столичні вокзали, громадські місця, розважальні заклади і встановили, що, приїхавши до столиці, на залізничному вокзалі неповнолітня познайомилась з 30-річним місцевим жителем та попросила в нього допомоги щодо пошуку роботи. Оселилась вона в хостелі, а чоловік допоміг їй працевлаштуватись офіціанткою у місцевому барі.

Вчора, 11 вересня, оперативники сектору карного розшуку спільно з працівниками ювенальної превенції Ямпільської поліції розшукали школярку в Солом’янському районі міста Києва.

Втікачка розповіла, що після розлучення батьків вона залишилась проживати з бабусею. Вона прагне самостійного життя і не хоче повертатись у село.

Як з’ясували поліцейські, матір дівчинки мешкає в іншій області, а батько – у сусідньому районі. Оскільки з бабусею вона не хоче жити, батько вирішив її забрати до себе.

Поліцейські пояснили дев’ятикласниці про усі негативні наслідки, до яких може призвести така її поведінка.

Вiнниця.info, головне фото з сайту поліції