18 січ. 2019 11:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

63

0

Знайшли двох дітей, які пропали у Вінниці, одного на вокзалі, іншого - в трамваї

Знайшли двох дітей, які пропали у Вінниці, одного на вокзалі, іншого - в трамваї

 Поліція повернула дітей батькам 


Знайшли двох дітей, які пропали у Вінниці, одного на вокзалі, іншого - в трамваї

17 січня працівники ювенальної превенції поліції Вінниччини розшукали та повернули додому двох дітей, які пішли до школи і не повернулись. Одного 12-річного хлопчика знайшли на вокзалі у Вінниці, іншого 9-річного – в трамваї.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова, на пошуки дітей були задіяні працівники Вінницького відділу поліції та усіх територіальних відділень поліції м. Вінниці. 12-ріного вінничанина, якого шукали протягом дня поліція, рідні та небайдужі вінничани знайшла працівниця Лівобережного відділення поліції на залізничному вокзалі м. Вінниці.

Інформація про зникнення дитини надійшла до поліції близько 15.00 від матері хлопчика. Жінка повідомила, що після другого уроку її син пішов зі школи та зник. Його мобільний телефон був вимкнений. Рідні не змогли самотужки знайти дитину і звернулись за допомогою у поліцію.

Як з’ясувалось, родина хлопчика у минулому році переїхала з Літинського району жити у Вінницю. Дитина сумувала за друзями, які залишились у селі, тому вирішила поїхати до них в гості. Прийшовши на залізничний вокзал, хлопець розгубився і не знав, що робити далі. Додому повертатися не наважився, оскільки знав, що батьки його будуть сварити.

Ще одного 9-річного вінничанина розшукали поліцейські протягом години. Він містом катався у трамваї.

З дітьми та їх рідними поліцейські провели профілактичну роботу, щоб у подальшому не виникали подібні ситуації.

 

Вiнниця.info