20 серп. 2020 18:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

115

0

Знайти художника і сфотографуватися: у Вінниці влаштують селфі-квест

Знайти художника і сфотографуватися: у Вінниці влаштують селфі-квест

23 серпня у Вінниці пройде селфі-квест


Знайти художника і сфотографуватися: у Вінниці влаштують селфі-квест

23 серпня у Вінниці пройде селфі-квест «Вінницька палітра – сучасність і минуле». Проходитиме він у рамках Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник».

Упродовж трьох годин – з 15.30 до 18.30 художники писатимуть визначні історичні місця Вінниці. А учасники квесту шукатимуть їх на локаціях маршрутів, робитимуть з митцями селфі та викладатимуть фото у мережі. За участь у квесті можна отримати подарунки і грошові нагороди.

Долучиться до квесту і голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, який випробує свої мистецькі таланти на одній з локацій.

Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

«До селфі-квесту можуть долучитися усі охочі вінничани – командами, чи поодинці. Правила участі досить прості. Учасники реєструються на старті, роблять фото у фотобудці і отримують карту з маршрутом, де вказані локації, на яких працюють художники. Їхнє завдання зробити селфі на кожному об’єкті, розмістити світлину у соцмережах з відповідними хештегами, отримати наклейку і рухатися далі до фінішу. Переможе той, хто збере усі наклейки та розмістить у мережі селфі з кожної локації маршруту. Перші 20 учасників, які дійдуть до фінішу першими, отримають грошові винагороди по 500 грн. Як бонус п’ять переможців матимуть можливість взяти участь у розіграші подарункового сертифікату на вечерю в ресторані, чи поїздку до Одеси на двох», – каже організатор «Міжнародного мистецького пленеру «Кращий художник» Володимир Козюк.

Рухатимуться учасники селфі-квесту за двома маршрутами. Стартують вони біля Вежі – головного символу міста, а завершуються на території ресторану Red Zeppelin, що на Вишеньці. До маршрутів входять такі локації, як Вінницькі Мури, Свято-Преображенський Собор, костел Діви Марії Ангельської, Миколаївська церква, музей-садиба Михайла Коцюбинського, набережна «Рошен», музей-садиба Пирогова та інші.

На локаціях у середмісті, окрім художників, учасників зустрічатимуть дівчата з ретро-клубу та переможниця «Обличчя Вінниччини» Міла Поворознюк.

Нагадаємо, у Вінниці стартував щорічний мистецький пленер «Кращий художник».

Вінниця.info