14 черв. 2018 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

55

0

Зниклого на Вінниччині пенсіонера знайшли через три дні. Фото

Зниклого на Вінниччині пенсіонера знайшли через три дні. Фото

Дідусь заблукав у лісі 


Зниклого на Вінниччині пенсіонера знайшли через три дні. Фото

Після обіду 13 червня неподалік села Павлівка на Вінниччині дільничний поліцейський з сільським головою виявили під деревом тутешнього місцевого жителя. 81-річний дідусь спав. І навіть не здогадувався, що його третій день розшукують.

«10 червня отримали звернення від рідних 81-річного чоловіка. За їх словами, той зник. Пішов до лісу, не повернувся. Пошуками зайнялися правоохоронці, представники місцевої влади та самі селяни», - повідомили Вiнниця.info у Національній поліції у Вінницькій області.

Дідуся знайшли близько 15 години у п’яти кілометрах від його будинку. Що сталося, він пояснити не зміг. За словами правоохоронців, чоловік у задовільному стані. Через те, що пересувався хащами, на тілі помітили подряпини.

Редакція Вiнниця.info зв’язалася з рідними знайди Віталія Дем’яновича Курята.

«Коли батька привели додому, він постійно просив пити. Води-води-води. Повторював. Як сталося, що він заблукав, навіть не знаємо. Він нині живе сам, ми якраз планували його забрати додому до себе. Але він постійно відмовлявся. Був адекватний, сам себе обходив. Приїздили до нього на вихідні, їсти наварити, прибрати, попрати. Сусіди розповідали, він частенько ходив у ліс. Але весь час повертався. А тут таке. Як ми зрозуміли з того, що він розповів, бо батько дуже наляканий, говорить невпопад, він дійшов до сусіднього села Гущинці. Був біля пам’ятника Невідомому солдату. Якраз потрапив під зливу. Додому повернувся босий, без куртки та піджака. Дуже змерз. Але нині почуває себе добре. Температури немає», - розповіла донька Зінаїда Свіргун.  

Наразі чоловіка чекають обстеження. Рідні Віталія Дем’яновича дякують всім, хто долучився до пошуків.

Зниклого на Вінниччині пенсіонера знайшли через три дні. Фото

Вiнниця.info, фото надане правоохоронцями.