30 лип. 2020 14:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

88

0

ЗНО на Вінниччині: двоє учасників отримали найвищий бал з хімії

ЗНО на Вінниччині: двоє учасників отримали найвищий бал з хімії

З географії найвищого балу не набрав жоден учасник


ЗНО на Вінниччині: двоє учасників отримали найвищий бал з хімії

29-го липня опублікували результати тестувань зовнішнього незалежного оцінювання з хімії та географії. Серед вихованців навчальних заклів Вінниччини були двоє, які отримали найвищу оцінку з хімії – 200 балів. Обидва учасники – вихованці навчальних закладів Вінниці. Максимального балу з географії не набрав жоден учасник основної сесії ЗНО.

Про це журналісту Вінниця.info розповіла заступниця директора Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева.

«Є два учасники, які набрали максимальний результат з хімії. Це випускник загальноосвітньої школи №4 міста Вінниці. Другий – з Подільського науково-технічного ліцею. З математики він набрав 199 балів, а хімія – 200», – повідомила освітянка.

Разом з тим, за словами заступниці директора регіонального центру, жоден з учасників не набрав максимального балу ЗНО з географії.

Нагадаємо, серед учасників основної сесії цьогорічного зовнішнього оцінювання п’ятеро набрали максимальний бал з англійської мови, один – з біології.

Разом з тим, жоден з учасників ЗНО на Вінниччині не набрав максимального балу з української мови та історії України.

Раніше ми писали про учасників, які написали на 200 балів ЗНО з математики та фізики. Єдиним учасником, який склав тест з фізики на найвищий бал, виявився вчитель вінницького навчального закладу. З математики 200 балів набрали троє учасників.

Додаткова сесія ЗНО розпочалася 24-го липня та триватиме до 10-го серпня.

Вінниця.info, фото – ілюстративне