15 листоп. 2021 10:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

74

0

Зниклих дітей на Вінниччині знайшли в Дніпрі і Житомирській області

Зниклих дітей на Вінниччині знайшли в Дніпрі і Житомирській області

Загалом за 10 місяців цього року поліцейські розшукали 400 зниклих дітей


Зниклих дітей на Вінниччині знайшли в Дніпрі і Житомирській області

Поліцейські розшукали двох зниклих на Вінниччині неповнолітніх дівчат. Дітей знайшли на території Дніпра та Житомирської області. Наразі з ними та їх батьками працюють ювенальні поліцейські.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

16-річна мешканка села Писарівка Вінницького району 7 листопада пішла з дому у невідомому напрямку і на зв'язок з рідними не виходила. Родичі звернулися по допомогу до поліції 12 листопада. Поліцейські з’ясували, що дівчина може перебувати у місті Дніпрі у свого друга. Там її розшукали вже наступного дня і повернули додому.

14-річну жительку селища Дашів Гайсинського району поліцейські знайшли на території Житомирської області, куди дівчинка приїхала в гості до родичів своєї подружки. Неповнолітня зникла 8 листопада. Про свою подорож вона не повідомила бабусю, яка опікувалася нею, поки мама дівчинки була на заробітках за кордоном.

«З обома дівчатами ювенальні поліцейські провели профілактичні бесіди та пояснили, які загрози їх можуть підстерігати у пошуках самостійного життя. Поліцейські вивчають причини, що призвели до такої поведінки неповнолітніх, для уникнення подібних ситуацій надалі», - зазначено в повідомленні.

Загалом за 10 місяців цього року поліцейські розшукали 400 зниклих дітей.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info